Werken bij dispi

Dispi

gebouw-dispiBij dispi helpen we verenigingen en non-profit organisaties met het zo makkelijk en slim mogelijk beheren van leden, relaties en donateurs. Dit doen wij met ons online platform e-Captain. Ons uitgangspunt daarbij is: de software staat in dienst van de gebruiker.


We werken met een team van zeer gedreven software ontwikkelaars en klantondersteuners. Om e-Captain verder te kunnen ontwikkelen en onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen zijn we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een klein en hecht team van 12 collega’s op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. We geven je veel vrijheid om samen met je collega’s je werk te doen. Iedere middag lunchen we gezamenlijk waarbij je kunt aansluiten bij ons buffet of je eigen, meegebrachte lunch kunt nuttigen. Op vrijdag sluiten we de week altijd af met een gezellige borrel in ons werkcafé.


Naast hard werken vinden we ontspanning ook belangrijk. Een paar keer per jaar gaan we met zijn allen iets leuks doen zoals bowlen, karten, escaperoom. Onze jaarlijkse watersportdag is inmiddels een echte traditie geworden waarbij ook de partners en kinderen welkom zijn.

werkcafe
werkcafe-werkplekken

Onze vacatures

Supportmedewerker

Naast het oplossen van problemen geef je klanten ook advies over het gebruik van e-Captain. Je voelt je thuis in het ondersteunen van de eindgebruikers, maar gaat de complexe incidenten niet uit de weg.

PHP / Ionic developer

Als (aspirant)Ionic developer gebruik jij Ionic 4 (en dadelijk 5) om onze betrouwbare software voor onze opdrachtgever(s) verder te ontwikkelen samen met onze denktank van PHP developers en supportmedewerkers.

PHP developer

In deze functie is het van belang dat je object georiënteerd kan programmeren, bekend bent met frameworks en werk je aan oplossingen voor zowel de front- als backoffice.

Stage

Dispi software engineering is een erkend leerbedrijf en is altijd op zoek naar stagiaires van zowel MBO als HBO opleidingen die het leuk vinden om praktijk ervaring op te doen binnen een klein ICT bedrijf.

dispi software engineering is een erkend leerbedrijf en is altijd op zoek naar stagiaires van zowel MBO als HBO opleidingen die het leuk vinden om praktijk ervaring op te doen binnen een klein ICT bedrijf. Lijkt een stage bij ons je wel wat? Neem dan contact met ons op.

Dispi Software Engineering
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch
Nederland

Telefoon:  073 614 14 07
Helpdesk: 073 614 14 40
E-mail:      ofni.[antispam].@dispi.com