Werken bij dispi

 

Dispi

gebouw-dispiBij dispi helpen we verenigingen en non-profit organisaties met het zo makkelijk en slim mogelijk beheren van leden, relaties en donateurs. Dit doen wij met ons online platform e-Captain. Ons uitgangspunt daarbij is: de software staat in dienst van de gebruiker.


We werken met een team van zeer gedreven software ontwikkelaars en klantondersteuners. Om e-Captain verder te kunnen ontwikkelen en onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een klein en hecht team van 25 collega’s op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. We geven je veel vrijheid om samen met je collega’s je werk te doen. Iedere middag lunchen we gezamenlijk waarbij je kunt aansluiten bij ons buffet of je eigen, meegebrachte lunch kunt nuttigen. Op vrijdag sluiten we de week altijd af met een gezellige borrel in ons werkcafé.


Naast hard werken vinden we ontspanning ook belangrijk. Zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness en een paar keer per jaar gaan we met zijn allen iets leuks doen zoals bowlen, karten, escaperoom. Onze jaarlijkse watersportdag is inmiddels een echte traditie geworden waarbij ook de partners en kinderen welkom zijn.

werkcafe
werkcafe-werkplekken

Onze vacatures

Stage

Dispi software engineering is een erkend leerbedrijf en is altijd op zoek naar stagiaires van zowel MBO als HBO opleidingen die het leuk vinden om praktijk ervaring op te doen binnen een klein ICT bedrijf.

PHP developer

Ben jij op zoek naar een Fulltime baan in een hecht team? En heb je behoefte aan een baan met veel afwisseling? En houdt je ook van het oplossen van complexe problemen? Dan ben jij de enthousiaste PHP-developer die wij zoeken!

Supportmedewerker

Ben jij opzoek naar een leuke functie in een hecht team? Krijg jij een warm hart bij het blij maken van klanten? En kan je goed naar het probleem van de klant luisteren? Dan ben jij de enthousiaste supportmedewerker die wij zoeken!

dispi software engineering is een erkend leerbedrijf en is altijd op zoek naar stagiaires van zowel MBO als HBO opleidingen die het leuk vinden om praktijk ervaring op te doen binnen een klein ICT bedrijf. Lijkt een stage bij ons je wel wat? Neem dan contact met ons op.

Dispi Software Engineering
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch
Nederland

Telefoon:  073 614 14 07
Helpdesk: 073 614 14 40
E-mail:      ofni.[antispam].@dispi.com